En Personlig och Engagerad Redovisningsbyrå

Vi vill vara mer än en uppdragstagare till våra kunder, vi vill vara ett bollplank och en trygghet när det kommer till våra kunders redovisning och ekonomi.

Redovisningskonsult

Diginomi AB grundades 2019 och har sen dess fått växa organiskt i en lagom takt. Kontoret ligger i Hällingsjö med närhet till både Göteborg, Kungsbacka, Borås och Kinna/Skene men eftersom arbetet sker helt digitalt och molnbaserat finns våra kunder över hela landet och vi kan jobba varifrån vi vill.

Vi fokuserar på att använda effektiva system och processer för att förenkla ditt företagande så att du kan fokusera på att nå ditt företags fulla potential! Vi stöttar gärna i digitaliseringsprocessen eller med företagsrådgivning och affärsutveckling. 

Vårt mål är att våra kunder känner att det är enkelt att vara företagare!

Vilka är vi?

Carolin Forsllind Diginomi

Carolin Forslind

Ägare och Redovisningskonsult

Carolin är utbildad redovisningskonsult vid Företagsekonomiska Institutet (FEI). Hon startade byrån 2018 med målet att kunna hjälpa de små företagarna med redovisning så att de kan fokusera på annat utan att känna oro för ekonomi och skatter.

Med ett stort intresse för integrationer och automation kan Carolin hjälpa kunderna mot en enklare företagsvardag.

Amanda Evertson

Redovisningskonsult

Amanda är utbildad redovisningsekonom vid TUC yrkeshögskola. Hon sätter kunden i första fokus med målet att skapa en trygg relation där kunden känner sig hörd. 

Hon ser stora fördelar i det digitaliserade och automatiserade arbetet samtidigt som hon gärna engagerar sig i kundernas verksamheter för att kunna vara ett bollplank. 

Rulla till toppen